Fizetési lehetőségek

A weboldalon a megrendelt termékek kifizetésére kizárólag az OTP Mobil Kft. által biztosított SimplePay felületén van lehetőség.

A megrendelés elküldését követően a webáruház felülete a Vásárlót a vételár és a szállítási költség kiegyenlítése céljából az OTP Mobil Kft. (1143 Budapest, Hungária krt. 17-19.; Cg. 01-09-174466; adószám: 24386106-2-42) mint pénzügyi szolgáltató (a továbbiakban: pénzügyi szolgáltató) által üzemeltetett SimplePay bankkártyás fizetési felületre (a továbbiakban: SimplePay) továbbítja, ahol a Vásárló bankkártyájával fizeti ki megrendelt termék / termékek vételárát és a szállítási költséget bankkártyája adatainak (bankkártya szám, bankkártyán szereplő név, lejárati dátum és egyes kártyák esetében a CVV2/CVC2/CID 3 vagy 4 jegyű ellenőrzőkód számának és lejárati dátumának) megadásával. A Vásárló bankkártyaadatai a Szolgáltató részére nem kerülnek továbbításra.

A Vásárló a megrendelés elküldésével tudomásul veszi, hogy a megrendelés elküldésével közli vételi ajánlatát a Szolgáltatóval, így a Vásárlónak fizetési kötelezettsége keletkezik.

0
    0
    Kosár
    A kosara üresVissza